Appelsinsalat

Det er som om, at de lysere tider giver en mere lyst til salater. Ikke fordi vi ikke spiser salat om vinteren, men det er mere oplagt her om foråret og om sommeren.
Forleden lavede jeg denne salat med bla. appelsiner. Philip og Frederik gider på ingen måde spise nogen grøntsager….(synes ellers jeg stopfodrede dem med grøntsagsmos som babyer). Derfor kommer jeg gerne lidt frugt på den ene eller anden måde, ned i de salater jeg laver. Så spiser de i det mindste det 🙂

Til salaten lavede jeg en klassisk hakkebøf som jeg havde penslet med Barbecue samt et spejlæg. Jeg havde faktisk også æltet lidt barbecuesauce ned i kødet – det giver endnu mere sommersmag, for det minder mig om aftener med grillmad.

Dressingen jeg lavede til bestod udelukkende af: 1,5 dl. græsk yoghurt hvori jeg også havde hældt lidt barbecuesauce.

I salaten brugte jeg følgende ingredienser:

Babyspinatblade
2 appelsiner skåret ud i filetter
Avocado i firkanter
Blommetomater
Blåbær
Baby mozzeralla
Græskarkerner
Frisk snittet basilikum

Hvor meget af hver er efter smag og behag. Jeg hældte lidt appelsinsaft, lidt olivenolie og lidt balasamico over.

Velbekomme og rigtig dejlig fredag til jer 🙂

print