Ambassadør for Waspsliving

De sidste par uger – eller det er faktisk et par måneder – har vi været ramt af influenza. Jeg er derfor langt bagude med nyhedsbreve og indlæg. Det skal der laves om på nu.

Jeg har derfor heller ikke fået fortalt, at jeg er så heldig, at jeg er blevet Ambassadør for en on-line shop der hedder Waspsliving.

Waspsliving er en forretning, der lader sig inspirere af deres følgere på Instagram. Et genialt koncept. For nogle uger siden skulle man, hvis man var interesseret i at blive ambassadør for dem, nævne dem i ens hashtag når man uploadede billeder på Instagram.
Det gjorde jeg i stor stil, da jeg rigtig gerne vil repræsentere Waspsliving. Og juuhuuuuuuu, sammen med 5 andre er jeg blevet deres ambassadør i 6 måneder.
Samarbejdet går ud på, at jeg vælger nogle produkter på deres hjemmeside, mod jeg nævner waspsliving.dk, når jeg uploader billeder på Instagram. Jeg synes, det er virkelig sjovt at tage fine billeder af alle deres super lækre sager fra shoppen. Så hvis I undrer jer over, at jeg fremadrettet taler meget om http://www.waspsliving.dk, så er det derfor 🙂 Derudover elsker jeg jo at få nye “dimser” konstant, så for mig er det jo virkelig en win-win situation.

Billederne her i indlægget er ikke kun sager fra waspsliving. Jeg kan jo godt lide at mixe ting 🙂 Så der er både gamle sager, billige sager og fine sager fra bla. Waspsliving.dk

print