Blå blomster fra haven

Jeg har en svaghed for blå blomster, så da vi overtog vores hus for 3 år siden, var jeg så lykkelig, da jeg opdagede der var fine små forglem-mig-ej i haven – foruden en anden lille fin blå blomst jeg ikke ved hvad hedder.
Jeg har selv plantet nogle blå perlehyacinter samt nogle blå franske anemoner. Folk bliver tit overraskede over, jeg har de franske anemoner i haven. Det er faktisk bare nogle små løg, jeg har lagt for nogle år siden, og som hvert forår titter frem. Virkelig smukke hvis jeg selv skal sige det.

De små glasvaser har jeg købt i Søstrene Grene. Jeg synes, det ser så fint ud at stille en masse små vaser ved siden af hinanden. En virkelig enkel løsning, der ser ud af en masse og faktisk ikke kræver særlig mange blomster. Billederne her er fra i lørdags hvor vi havde 17 mennesker på besøg til min fødselsdag. En super hyggelig dag hvor den både stod på lagkage og årets første grillmad.


print