Blomster til vores bryllup

Alle der følger lidt med herinde ved, at jeg er mere end almindelig glad for blomster. Vores have er fuld af stauder, roser, blomstrende buske, hortensiaer – jeg kunne blive ved 🙂 Bare ikke i år. Vi er nemlig i gang med at få skiftet fuger ud på vores gamle murstenshus, så der er stillads og puds overalt i mine ellers så fine staudebede.
Da jeg skulle til at arrangere borddækning – og generel pyntning af vores hus til brylluppet, var blomsterne derfor naturligt hovedingrediensen.

Min bryllupskjole er nude farvet, og derfor skulle blomsterne matche dertil. Hos De fire Årstider i Lyngby købte jeg en masse bundter blomster, men de smukke buketter er lavet hos min yndlingsblomsterhandler, Holberg Blomster i Vanløse. Hun laver de smukkeste ting, og hendes butik er et overflødighedshorn af lækre blomster, planter og krukker.

Overalt hvor jeg kunne stille en vase, var der blomster. Det var fantastisk 🙂

I nogle vaser satte jeg bare enkelte små blomster, i andre vaser satte jeg buketter.

print