Vores bryllupsbord

Som min mormor gjorde det, elsker jeg også at dække borde. Det er bare så hyggeligt, og en måde at få ens gæster til at føle sig rigtig velkomne.

I hverdagen går jeg ikke så meget op i det – eller jo det gør jeg. Så vidt muligt forsøger jeg, at stille ting ind i pæne skåle i stedet for bare at smække gryden på bordet. Det er dog ikke altid det lykkes, må jeg nok indrømme 🙂

Til vores bryllup vidste jeg straks, hvordan bordet skulle se ud. De hvide hørduge er fra Muubs, og er nogen jeg har købt hos Waspsliving. Hørservietterne er fra H & M home. Tallerknerne er fra Royal Copenhagen, og er en blanding af Mega Riflet, Blå Elements samt Hvid Halvblonde. Jeg kan godt lide at blande tallerknerne sammen. Hvad jeg ikke havde tænkt på, da vi købte tallerknerne var, at vi skulle have 4 retter plus bryllupskage, så vi havde ikke helt tallerkner nok. Vi lejede derfor nogle fine hvide tallerkner med en blondekant, det sted hvor vi også havde lejet borde og stole.
Vinglassene er nogle gamle krystalglas fra Thomas´farmor og vandglassene købte jeg i Søstrene Grene. Blomsterne var fra Holberg Blomster og jeg havde stillet dem i nogle små vaser, som jeg har arvet fra min mormor.
Bloklysene har jeg stillet på en lille glasskål fra Søstrene Grene og efeu rankerne er ude fra vores have.

Bordkortene er lavet af sten, som vi fandt på den strand hvor Thomas han friede. Jeg har skrevet navne med en almindelig sort tusch og blot klistret en lille perlemors “dut” på, som jeg har købt for ingen penge i Søstrene Grene.

Vi synes selv at bordet blev rigtig fint – hvad synes I? 🙂

print