SONY DSC

For nogle måneder siden satte min far og jeg dette tapet op ude i vores entre. Thomas var ude at rejse, og jeg ville overraske ham. Jeg er vild med det tapet. Det er fra By Lassen og virkelig fedt. Hvis ikke det var lidt kikset at have det samme tapet over det hele, havde jeg sat det op flere steder i huset. Nu er jeg derfor på udkig efter andre fine tapeter. Jeg synes nemlig, det er super fedt med tapet på nogle enkelte vægge rundt omkring. I vores entre har vi nu en væg med By Lassen flowtapet, en væg der er grå og resten er hvide. Jeg kunne sidde ude i min entre og kigge på det hele dagen 🙂

Den lille kommode er en, som har stået i min mormors entre i en menneskealder, og som jeg har malet i sort højglans maling. Oven over kommoden har vi hængt et af de store By Lassen spejle. Jeg kan godt lide at mixe nyt og gammelt. Det er blevet super godt, hvis jeg selv skal sige det.

print