Dejlig dag…

I går var det en rigtig dejlig dag. Det er det i og for sig også i dag, hvor solen den skinner.
På vej ned i børnhaven i går sagde Frederik omme fra bagsædet, “det er en dejlig dag mor”. Så bliver man jo glad langt ind i sjælen. Tænk at det lille mennesker allerede har de fornemmelser, og allerede formår at udtrykke dem. Og dejligt at vide, han er en postiv lille gut med et lyst sind. Det er jeg faktisk ikke i tvivl om de begge er. De er altid glade når de vågner, og de går tit rundt og synger for sig selv.

Hver morgen står jeg og kigger ud i haven fra ovenstående vindue, mens jeg laver morgenmaden klar. Jeg bliver aldrig træt af det syn. Ikke fordi det er ekstraordinært smukt, men at stå og kigge ud i vores egen have gør mig bare rigtig glad. Lige nu er det blomsterne jeg nyder, til efteråret er det farverne i haven samt æblerne jeg holder øje med. Når det er vinter, drømmer jeg mig tilbage til alle de mange sommertimer vi har tilbragt derude, og når foråret er på vej planlægger jeg oppe i hovedet hvilke ting og sager vi skal have plantet. Nogle hader havearbejde – jeg elsker det. Det er for mig sundhed for sjælen, at gå derude og ikke tænke på ret meget. Som familie stortrives viogså derude. Selv om vinteren når det er med flyverdragter, huer og handsker nyder vi at spise frokost derude mens vi ordner et eller andet praktisk.

I går eftermiddags da drengene kom hjem fra vugger og børnhave, sad vi ude i haven og spiste is og går aftes grillede vi. Alt i alt en rigtig dejlig dag.

print