Dejlige dufte

Dejlige dufte i stuerne er ikke en ny opfindelse. I gamle dage havde man duftgeranier i vindueskarmene, og inden man fik gæster gik man hen og rørte lidt ved dem og så duftede der dejligt rent…for dengang var stuerne noget mere for-plumrede end de er nu.

I dag kan man købe alverdens sager med dejlige dufte, og det er jo individuelt, hvilke dufte man kan lide.

Jeg selv har prøvet mangt og meget af den slags kunstige dufte, og jeg har også måtte smide meget ud, fordi duften var for kraftig. Jeg kan bedst lide at blande naturlige dufte som duften af lavendler og duftgeranier med de kunstige dufte.

Bortset fra duften af de blomster som vi altid har i stuerne, så er jeg vild med følgende dufte:

Duftlyset fra TinyTiny er et soyalys og så er duften af lavendel og Jasmin perfekt afstemt og ikke for skrap. Duften er vildt “hyggelig” og minder mig om en håndcreme min mormor havde.

Håndsæben fra L:A Bruket som dufter af Geranium er i mine øjne himmelsk. Den kan købes i Bahne, Magasin og et væld af andre steder.

Duftpindene kan du købe hos Bonsavon, og de har den fineste og enkle duft. Jeg har dem stående i vores entre og på vores badeværelser, så der altid dufter friskt derude. Selv min far som ellers ikke er til særlig meget parfume, synes de dufter rigtig godt. Så bedre kvalitets-stempel kan næsten ikke gives 🙂

print