Den smukkeste grågrønne farve.

Vi har fået malet soveværelset i den smukkeste grågrønne farve. Farven er simpelthen så lækker, og jeg har lyst til at male mange flere rum i den farve. Før var vores soveværelse helt sart rosa, og det var næsten for lyst om sommeren, hvor solen står op kl. 4. Denne her farve er mørk og lidt kølig – den helt rigtige fornemmelse for et soveværelse.

Farven hedder “Rustik grågrøn” og er fra Nordsjö Maling. Jeg har valgt en helmat maling med glas 5. Super flot…hvis jeg selv skal sige det 🙂

Malingen har en virkelig god dækkeævne. Jeg har kun malet 1 gang og væggene var som sagt sarte rosa tidligere.

Jeg har valgt at fjerne alle billeder fra soveværelset og kun hænge det lille fine spejl op. Jeg er lidt træt af alle de billedevægge, og synes det er dejlig roligt med kun få ting på væggene. Så kan man også meget bedre se den smukke grågrønne farve, som passer perfekt med det grå sengetæppe som vi havde i forvejen.

Hvad siger I – ser det ikke bare fint ud 🙂

Det lille fine messingspejl er fra Tine K. Home

Skamlerne som jeg har brugt som natborde er fra Tine K. Home.

Tæppet er fra House Doctor og sengetæppe samt sengekappe fra H & M. 

Gyngestolen har jeg arvet fra min mormor og den passer perfekt ind i soveværelset.

Det her view kigger jeg på hver morgen fra vores seng. Jeg elsker det. Vi har ikke gjort så meget ved tagterrassen endnu, da vi skal have sat et ekstra jerngitter op, så vi er helt sikre på drenge ikke triller ud over.

Indlægget er lavet i samarbejde med Nordsjö Maling

print