Det vælter op af jorden

Vi har haft påskeferie længe. Eller drengene og jeg har, Thomas har haft fri siden onsdag aften. Vi har nydt det i fulde drag – og gør det stadig.

Vi er netop kommet hjem efter et par fantastiske dage i mine forældres sommerhus. Drengene er helt vilde med at være der. Selvom vi har en 1000 m3 stor have, så er det bare noget helt andet at være i sommerhus. Mine forældres sommerhus ligger få hundrede meter fra stranden, så de små ben kan selv gå derned. Drengene elsker at trisse rundt på stranden, kigge på sten, lede efter krabber samt sneglehuse, og ikke mindst det at kaste sten i vandet er en fest for dem. Også selvom det i går blæste en halv pelikan og var temmelig køligt, var det ikke uden skrig og skrål vi fik dem til at forlade stranden.

Thomas og jeg talte om på vejen hjem, at det kunne være skønt med vores eget sommerhus. Vi må se hvad fremtiden bringer, for vi har jo pt. rigeligt at se til herhjemme med et hus fra 1928, som hele tiden kræver istandsættelse.

Det er som om haven er eksploderet, de par dage vi har været væk. Overalt vælter det op af jorden. Alle de mange stauder jeg plantede sidste år, og alle de blomsterløg jeg har lagt, er alle på vej. Jeg er selv virkelig tilfreds med, hvordan bedet er kommet til at se ud. Jeg er kan rigtig godt lide, det ser lidt vildt ud og ikke er for friseret.

Ved I hvad, vi går den dejligste årstid i møde…..Fortsat rigtig god påske til alle.

print