efterår have aebletrae

Efterårshygge i september haven

Så kom efteråret og jeg synes det er så hyggeligt. Jeg elsker alle årstider. Synes det er så dejligt med variationen, og jeg glæder mig allerede til de mørke eftermiddage med stearinlys og indendørs hygge.
Efteråret er, efter min mening, en rigtig dejlig årstid. Det er så skønt at man bare skal have en tykkere overtrøje på, og i dag har jeg også fundet mine støvler frem. Efteråret er også den årstid jeg køber aller mest tøj. Af en eller anden grund er jeg vild med det lidt lunere tøj. Måske fordi jeg i bund og grund er én, som elsker alt hvad der hedder hygge…og lykkestunder 🙂

Billederne er fra vores baghave. Denne del af haven var fuldstændig tør pga. nogle store gamle træer. I foråret fældede vi træerne, og vi plantede dette fine lille æbletræ, der allerede bærer rigtig mange æbler. Æblerne smager virkelig godt, og træet er en sort der ikke vokser hurtigt. Det hyggelige er også, at i og med træet ikke bliver så stort, kan drengene selv gå og plukke æblerne. I min optik er det så skønt, at mine små drenge lærer hvor maden også kan komme fra – nemlig fra naturen og vores egen have.

Jeg har plantet alle mulige små buske og planter ved siden af æbletræet, og jeg synes selv, det er blevet rigtig hyggeligt. Jeg forsøger at lave et bunddække af skovjordbær, og indtil videre er det gået over al forventning. Det ser fint, ud og er endnu et lille bær som mine drenge jagter.

Havemøblerne er simpelthen også så fine. Det er nogen som den tidligere ejer af vores hus efterlod sammen med fuglebadet af sten. I første omgang ville jeg bare have fjernet fuglebadet, men Philip og Frederik synes det er hyggeligt at fuglene jævnligt tager sig en dukkert, så det fik lov at blive.

efterår have

print