En enkel blomst

Som de fleste andre kvinder bliver jeg så glad af blomster. Ud over jeg bliver glad, tilfører det også ens hjem noget ekstra. Det der sidste ekstra som alverdens interiør og lækkert dims bare ikke kan tilføre ens hjem.

Vi har altid noget stående i vaserne. Nogle gange tørrede sager som Kæmpe Verbenaen, andre gange hvad jeg lige støder på at fine sager i haven. Som jeg flere gange har skrevet her på bloggen, har jeg rigtig mange vaser. Derfor kan jeg heller ikke fylde alle vaser op med store buketter. For det første ville det blive alt for meget…for det andet alt for dyrt. Jeg kan derfor godt lide bare at komme en enkelt blomst i hver vase. Stiller man vaserne samlet, ligner det en stor buket.

Glasvaserne er fra Søstrene Grene og nogle er arvet fra min mormor. De fine runde vaser er fra mit yndlings vase-mærke Cooee Design.

Billedet er nedenfor er fra i sommer og blomsterne er alle nogen fra vores have. Nøhjj, hvor jeg glæder mig til det er tid til, at man igen bare kan gå ud i haven og plukke blomster. På den årstid er der stort set ikke et rum i vores hus, der ikke er udstyret med en lille vase med et par enkelte blomster i.

print