Fantastisk ferie på Rhodos

Vi er næsten lige kommet hjem efter en fantastisk ferie på Rhodos. Nøhj, hvor har vi bare haft det fantastisk. Vi bestilte rejsen få uger før vi tog afsted. Det var flyve-længden, længden af transport fra lufthavn til hotellet samt hav-temperaturen der afgjorde, hvor vi skulle hen.
Når man har 2 små drenge duer alt for lang tids transport bare ikke, men det her var lige tilpas og de klarede det helt fantastisk. De er for seje sådan nogle små størrelser.

Jeg kan med garanti sige, at jeg aldrig har tilbragt så meget tid på en legeplads, som jeg gjorde i ugerne på Rhodos. Men Thomas og jeg var enige om, har drengene en fest – så har vi også. Så det var på drengenes præmisser meget af tiden, til gengæld sover de jo tidligt og så kunne vi nyde aftenen alene sammen. Vi skiftedes også til et par timer alene, når drengene sov. Så alles behov blev dækket og vi nød det virkelig. Det har været en helt fantastisk ferie.

Det skønne ved at rejse på denne årstid er bla., at der ikke er så mange turister. Mange dage havde vi stort set stranden for os selv. Hold op hvor vi bare nød at være til.

Vi boede med havudsigt til den smukkeste strand – hold fast hvor var der smukt. Jeg blev meget inspireret af farverne på stenene. De var hvide, lysegrå, mørkegrå og beige – lige mine farver. Jeg tog nogle sten med hjem, og de skal helt klart være farveindikatorer for min næste indretnings-justeringer her på matriklen…..for dem kommer der jo løbende nogle af hele tiden 🙂

print