Farverne på vores vægge:

Meget ofte får jeg spørgsmål om farverne på vores vægge. Derfor kommer der her et indlæg kun om det. Min farveskala er pt. grå, greige, beige og rosa. Hvergang jeg har haft malet en væg i en mørk farve, går der ikke ret længe før, jeg maler den i en lysere tone igen. Jeg fungerer bare bedst i noget som er roligt og ikke for mørkt. Måske er det fordi vores vinterhalvår er så mørkt, at jeg har brug for det er lyst indendøre.

Jeg er meget glad for maling fra Nordsjö ( IKKE sponsoreret eller reklame). Hvis man er lidt grundig når man maler, behøver man faktisk kun male 1 gang med deres maling. En fordel når man som jeg maler temmelig ofte 🙂

Alle farvekoder er derfor fra Nordsjö Maling.

Farvekoden hedder: JN.01.72
Farvekoden hedder: FN.02.77
Farvekoden hedder: HN.02.82
Farvekoden hedder: C9.03.77
Farvekoden hedder: G8.03.79

Som sagt er alt maling fra Nordsjö Maling og jeg vælger altid helmat maling.

print