Fin stil i IKEA:

Jeg er helt vild med den minimalistiske fotoserie IKEA har lavet. Det er ser da vildt godt ud og er meget inspirerende.

En gang var det sådan, at IKEA var kendt for at være lidt en “skrammel-butik”. Det synes jeg på ingen måde, de er længere. De har virkelig rykket sig, og er begyndt at lave rigtig mange fine ting. Det viser denne fotoserie, jeg fandt på deres hjemmeside meget tydeligt.

Vi har en del ting i boligen fra IKEA. Når man som os har små børn, er det f.eks. genialt når alt betræk kan tages af en stofsofa – også på armlænet. Mine drenge savler altså både på armlænet og på hynderne, og så er det rart det hele kan tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Vi har også flere klædeskabe fra IKEA. Deres opbevaringsløsninger er virkelig gennemtænkt, og deres børneting er gennemtestet og ikke tilsat alle mulige farlige ting.

IKEA har også nogle urtepotter, som jeg altid køber med hjem – foruden de billige stearinlys altså 🙂 Urtepotterne kan males, så jeg kan få dem i nøjagtig den farve, jeg ønsker. Du kan læse et indlæg, jeg tidligere har lavet om disse potter her.

Jeg kan næsten også altid finde et eller andet “dims” i afdelingen for boligindretning, som kommer med ned i posen.

Noget af det jeg virkelig godt kan lide ved IKEA er bla. at de er går op i bæredygtighed.
Jeg er også vild med, de har ansatte, som går rundt med bluser, hvor der står “Jeg hjælper IKEA – og IKEA hjælper mig”. Dvs. det er folk, som på en eller anden måde har et handicap, og som andre virksomheder ikke altid har plads til. Eller tager sig plads til! Det har jeg stor respekt for.
IKEA gav sidste år deres ansatte en ekstra måneds løn ved juletid, fordi de havde haft en godt år. Ved I hvad – den slags kan jeg sgu godt lide 🙂

Billederne nedenunder er virkelig fine. Det er let at efterligne stilen, hvis man skulle have lyst til det 🙂

Link til IKEA´s hjemmeside og deres indlæg til disse billeder findes her. Det her indlæg er ikke sponsoreret.

Alle ovenstående billeder er fra IKEA´s hjemmeside.

print