Forårsfornemmelser og influenza

Nu må influenza, feber, snot og ubehag godt pakke sine sydfrugter og rejse langt, langt bort. Jeg synes godt nok, vi har været hårdt ramt…igen i år. Men sådan er livet som småbørnsforældre nok.

De sidste 2 uger – eller faktisk siden slut november har vi ikke har haft en uge uden syge børn, eller også har Thomas og jeg været syge. Så selv om jeg hver dag fodrer drengene med kiwifrugter, der skulle være smækfulde af c-vitaminer, og jeg koger saftevand til dem med ingefær….så rammes de/vi af den infame influenza virus igen..og igen…og igen.

Derfor er jeg også totalt bagude på nyhedsbrev fronten. Jeg har simpelthen ikke haft mulighed for at lave materiale klar til at fylde et nyhedsbrev. Men jeg vender tilbage med fornyet styrke og kraft – meget snart.

For at fortrænge vinter og kulde en smule – i hverfald inden døre, købte jeg disse fine grene hos blomsterhandleren forleden. Der gik ikke mange dage så kom disse fine små blomster frem. Så tilgiver man den dumme influenza og drømmer sig hen til lysere tider og blomster i haven – for en stund i hvertfald. Nu vil jeg pudse min næse, spise en kodimagnyl og gå ud og fylde varmt vand i min varmedunk, for selvom ilden buldrer i brændeovnen er jeg en frossenpind, der elsker at vandre rundt med min varmedunk under armen….

print