Forudbestilling af stauder

Er billedet ikke bare flot! Det er desværre ikke fra vores have, men et jeg har fra nettet. Det ligner der er plantet noget kål ind i mellem blomsterne. Det ser da vildt godt ud.

Ja, jeg er gået i totalt forårs-mode, og har allerede klikket mig frem på nettet, til et væld af nye stauder.

I år vil jeg gerne lave endnu et bed. Som vores øvrige bede, vil jeg gerne have, det både er buske og blomster der står sammen. Og så vil jeg da også forsøge mig med lidt kålplanter ind i mellem. Har set, at det også er noget min store helt Claus Dalby, også gør det i. Det nye bed kommer til at stå lidt i skygge, så derfor har jeg valgt stauder der kan tåle lidt skygge også.

Jeg bestilt følgende hos Staudestedet

Tvetand
Lupiner – de lyserøde. Læs også indlægget derom her
Stormhat
Høstanemone
Akeleje
Knopurt
Ridderspore
Fingerbøl
Storkenæb
Silkepæon
Valmuer
Floks
Violfrøstjerne
Skumblomst
Kongelys

Alle er i rosa, bordeaux og hvide farver. Jeg tænker jeg også vil have et par hortensia og muligvis en rose i bedet…Sidstnævnte kan man heller ikke få for mange af 🙂

print