soestrene-grene_kahler_mormors-bronze-buddha

Fine sager fra Søstrene Grene

Jeg har en svaghed for dimser, grams, fyld, dingel-dangel, nips og pynteting. Kært barn har mange navne. I min optik kan man næsten ikke få for meget – og dog 🙂 Der er 3 ting, som jeg har rigtig mange af. Det er vaser, lågkrukker og så lysestager. De 3 ting køber jeg ofte nye eksemplarer af. Jeg går ikke så højt i prisen, og det er for mig ikke vigtigt at tingene har det rigtige navn. Det vigtige er, jeg synes det er pænt. Da jeg ofte, for ofte vil min kæreste Thomas mene, ændrer stil – skifter jeg også ofte alle disse “dimserier” ud. Derfor er det jo fantastisk, når jeg som i dette tilfælde finder disse 2 super fine stager og det aflange fad i Søstrene Grene for under 75 kr. for det hele.

Den lille fine Buddha figur er en jeg har arvet fra min mormor. Den har stået, lige så længe jeg kan huske, oppe i hendes vindueskarm i sommerhuset. Sommerhuset er solgt og min dejlige mormor er for nyligt død. Men denne lille figur minder mig om dejlige tider i momses sommerhus. Og så kan sådanne små fine sager, efter min mening, tilføre indretningen personlighed.

Bagerst kan man se en Kähler kop, som jeg har kommet en hyacint i. Man kan plante blomster i alt. Specielt hyacinter som er meget taknemmelige men ikke mindre dejlige af den grund. De bringer minder om lysere tider ind i de mørke men hyggelige vinterstuer.

print