Godt Nytår

En af mine total yndlings årstider lakker mod enden. Julen er slut og nytåret står for døren. I går pillede vi alt julepynt og juletræet ned. På en måde er det helt rart, at få sine stuer “tilbage”. Philip og jeg kørte straks ned og købte en masse nye blomster, og det er som om jeg nyder dem ekstra meget, efter en måned med små juletræer overalt.
Vi har haft juleferie siden d. 22/12. Vi har råhygget, været i Tivoli, Zoo, legeland og bare rodet og leget med alle julegaverne, som I også kan se på et af billederne nedenfor.

Det er desværre ikke meget, I har hørt fra mig denne søde juletid. Tiden er gået med noget freelance arbejde og julehygge med alle mine drenge. Jeg har dog allerede en masse nye indlæg i støbeskeen, som jeg glæder mig til at dele med Jer 🙂

Når vi kommer til nytår, bliver jeg altid lidt nostalgisk. Jeg kan godt lide at tænke tilbage på det forgangne år, og jeg kan også godt lide at se frem mod det nye. 2017 har været et fantastisk dejligt år: Vores drenge er blevet hhv. 3 og 4 år, og pludselig er de blevet meget nemmere. Thomas har været “between jobs”, og vi var så heldige, at vi kunne holde 4 måneders sommerferie som blev brugt til en masse dejlige rejser. I august blev vi gift og jeg lyver ikke når jeg siger, at det var en af mit livs lykkeligste dage. Alt i alt har vi intet at klage over. Tak til 2017 og velkommen til 2018.

Tusind tak fordi I har lyst til at følge med i mit lille univers. Rigtig godt nytår 🙂

 

print