havensgave_august

Der er stadig ting at samle i min have her sidst i august. Det er ren lykke at kunne hente alle disse ting i vores have. Og ungerne elsker det! Selv om det er slut med ærterne, går de hver dag ud og kigger efter, og hvis ikke jeg holder øje, plukker de også samtlige tomater- grønne som røde. På den måde forsvandt samtlige af vores blåbær 🙂
Fra højbedene, hvor jeg primært har grøntsager, har jeg i dag samlet lidt salat, tomater samt squash. Tomater og squash har jeg fået i mængder, så vi næsten ikke kan nå at spise det. Derfor vil jeg uploade nogle opskrifter med mad indeholdende netop disse to madvarer.
Og så er det ved at være tid til georginer eller dahlia, som de også hedder. Det er verdens nemmeste blomst. Den skal bare i jorden i foråret og i løbet af august/september, kommer de mest fantastiske skabninger op ad jorden.

print