Helt tosset med jul:

Nu er der ikke længe til alle julekasserne bliver hentet op fra kælderen. Endelig 🙂
I weekenden hængte drengene og jeg et par lyskæder op i haven, men resten af julepynteriet må altså vente. I år tænker jeg, at julepynten kommer frem den sidste weekend i november – ikke før.

Igen er jeg “kommet” til at købe lidt mere julepynt. Mon jeg nogensinde lærer at styre mig på den front! Nogle vælger at hænge det samme julepynt op, nøjagtig de samme steder – år ud og år ind. Sådan er det bestemt ikke her. Jeg elsker at forny julepynten, og blander det så med noget af det gamle. Så kasserne med julepynt vokser, vokser og vokser 🙂

I år tænker jeg, at jeg vil hive en masse natur ind i stuerne sammen med julepynten. Da vi i vinter var på skiferie i Norge, slæbte jeg nogle fine grene med hjem, dem tænker jeg skal frem og pynte. Jeg har også gemt et par grene, som blev klippet af et af vores æbletræer i sommer. De skal på en eller anden måde også pyntes, ved dog ikke helt endnu hvordan.
Desværre er det lærketræ, jeg købte sidste år gået ud, så jeg har været ude og købe et nyt. Det står og pynter udenfor nogle uger endnu, og så skal det også ind i stuerne og stå og pynte.

Glæder mig til at vise jer billeder af hvordan det hele kommer til at se ud.

print