Hjemme igen

Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie til Norge. Vi har været i Trysil for at stå på ski med mine forældre. Det med at stå på ski blev der desværre ikke så meget af som håbet. Thomas lagde sig med feber allerede den første dag, og stod først op fra de døde torsdag eftermiddag. Philip havde en lignende tur ugen op til, så det må være ham den dejlige lille fis som har smittet.
Vi lejede ellers ski til begge drenge og Thomas den aller første dag. Frederik var straks frisk på at prøve, men den følgende dag kunne ikke 10 vilde heste få ham på ski. Philip var for lille.
Jeg fik mig nogle dejlige ture med min far. Jeg er imponeret over hvordan han racer afsted, han er trods alt blevet 70 år. Jeg er stolt af ham.

Så det med skiferie må prøve igen en anden gang, for skiferie er en fantastisk måde at være sammen som familie på.

Jeg har stået på ski, siden jeg var en lille pige. Mit store håb er, at både drengene og Thomas bliver lige så glade for det. Eller, jeg er helt sikker på, at drengene nok skal blive glade for det – nu skal vi bare have farmand overbevist 🙂

Det var nu også dejligt at komme hjem igen. Ude godt – men hjemme bedst. Sådan har jeg det altid. I postkassen lå der dejlige magasiner og ventede på mig. Jeg har nu ikke nået at læse dem endnu, for i går malede jeg en væg i vores køkken og vaskede 100 kg. tøj 🙂

Jeg skal nok vise billeder af væggen i køkkenet snarest.

print