Homeish – interiør og møbler på nettet.

Ad: Via mit yndlingsmedie Instagram faldt jeg over hjemmesiden Homeish.dk. En virkelig lækker interiør og møbel shop på nettet. Jeg køber efterhånden stort set alt på nettet. Det er meget lettere og udvalget er langt større, når man som jeg konstant er på jagt, efter noget nyt interiør.

Hos Homeish faldt jeg pladask for denne store glaserede krukke fra Broste Cph. Jeg er vild med at blande forskellige “overflader” sammen, og jeg synes den passer perfekt sammen med andre krukker i ler.
Lågkrukken er fra AYTM og har også en fantastik overflade. I det hele taget har jeg noget med lågkrukker. De er hyggelige og man kan gemme alt fra rod til dimser i dem.
Lysestagen i spejl er ligeledes fra AYTM, og jeg synes den er et perfekt modspil til den lidt romantiske stil  jeg har – og som helst ikke skal tage overhånd 🙂

print