aj-pendel_lyngby-vase_hvidt_soestrene-grene

Hvidt i hvidt -nu må det være tid til lidt farve

Jeg er meget glad for hvide ting, næsten lige så glad som for lyserøde ting. Af respekt for min kæreste er det dog hvide ting, vi har flest af 🙂 Jeg er dog, endelig vil nogen sige, nået til det punkt at jeg vil tilføre vores hjem lidt mere farve. Så lige nu går jeg overvejer, hvilke farver jeg vil male nogle af vores vægge. Efter jeg tapetserede vores entre med By Lassen tapet og malede en væg grå, malede jeg også en væg sart rosa i vores soveværelse. Nu er tiden kommet til vores stuer. De skal alle 3 være rosa. Eller, det ville jeg gerne, men så ville Thomas nok flytte hjemmefra, og det er jeg trods alt ikke interesseret i 🙂

Men indtil jeg har fundet de rigtige grå farver, for det er nemlig grå jeg vil have malet nogle af væggene, vil jeg nyde alle mine hvide ting.

Her på billedet er det en Lyngby vase, samt nogle nye vaser fra Søstrene Grene der står og pynter. I øjeblikket er jeg lidt træt af alle mine Lyngby vaser, så derfor er jeg begyndt at bruge dem som urtepotteskjulere. Jeg er til gengæld vild med de lidt dramatiske skygger, de buttede vaser fra Søstrene Grene vaser giver. Lampen i baggrunden er en AJ pendel, som jeg er virkelig glad for. Vi har den også i sort i en høj og en lav version, da jeg synes det er en super smuk og helt enkel lampe. Billedet der står på reolen, er et postkort af Empire State building i New York, jeg købte, da Thomas og jeg var derovre på kærestetur.

Denne reol er et meget godt eksempel på, at jeg i min indretning elsker at mixe dyre, meget billige og ting med personlige minder i min indretning. Ting behøver virkelig ikke være dyre, før de er smukke. Jeg er, som sagt, virkelig glad for AJ Pendelen. Men i øjeblikket har de også nogle virkelig fine lamper i Søstrene Grene for under 300 kr. Fordelen ved at købe billigt er, at man med god samvittighed bedre kan skifte tingene ud…i det tempo som jeg nyder at gøre det 🙂

print