Hyggehynder til drengene:

Ofte når drengene kommer hjem fra hhv. vugger og børnehave, er de lige ved at segne af træthed. Meget ofte sætter vi os til at tegne, da de falder til ro på den måde, og så er det knaldhyggeligt at sidde og tale om dagen, drikke et glas saftevand og spise en kiks eller et æble til. Andre dage så knækker filmen og det eneste som kan give lidt ro er:  Ramasjang i fjernsynet eller lidt Netflix. Så ligger vi os alle ned på gulvet og putter. Det er faktisk også ret hyggeligt 🙂 Vores trægulve kan dog godt være lidt kølige, så derfor har jeg længe været på udkig efter noget hyggeligt de kunne sidde/ligge i på gulvet

På Instagram så jeg én have de her fantastiske hynder. Dem MÅTTE jeg bare have fingre i, men de var totalt udsolgt. De er fra Ellos, og da jeg skrev direkte til Ellos fik jeg af vide, de ikke ville komme igen. Men det gjorde de! Og nu har vores drenge fået hver deres fine hyggehynde de kan slænge sig på. Jeg har også allerede taget mig en lille morfar på en af dem, så de har været ventetiden værd 🙂

Jeg ved ikke om man stadig kan få hynden hos Ellos, men den hedder Candice hvis du også skulle være interesseret i en sådan også. 

print