SONY DSC

Blomster og hygge på trappen i september måned

Jeg synes, det er vigtigt, når folk kommer hjem til os, at de bliver budt velkommen på en hyggelig måde allerede ude på vores trappe.
Vores hus er fra 1928, og vi trænger faktisk til at få bygget en ny trappe op. Så derfor er det jo endnu vigtigere med lidt hygge til at skjule alle revnerne.
Dekorationen på vores trappe ændrer jeg løbende hele tiden, da den jo er afhængig af vind/vejr samt årstid. Jeg synes faktisk, man kan stille rigtig mange sjove ting ud. Man skal bare passe på det ikke bliver rodet og forsøge at holde det lidt i et farvetema. På vores trappe ligger der stadig et par sten fra sommerhuset, som indikerer sol og strand, og som minder os om dejlige stunder. Her i september må nogle af sommerblomsterne vige pladsen for lidt mere efterårsagtige ting – såsom lyng og kålplanter. I løbet af sommeren har der primært været lyserøde blomster, og nu har jeg skiftet, så der primært er lilla blomster, som er lidt mere efterårsagtige.
Jeg synes også, det er vigtigt med plads til levende lys. Specielt nu hvor vi går de mørkere tider i møde. Men en sen sommeraften er det nu også hyggeligt med lidt stearinlys i en lygte.

Jeg vil hver måned lave et indlæg om, hvordan vores trappe ser ud.

print