Indret med arvegods

Vi har alle mistet nogen vi elsker. I efteråret mistede jeg min højt elskede mormor. Da hun døde arvede jeg nogle forskellige sager. Som jeg også gjorde det, da jeg mistede min farfar. Jeg kan godt lide, at den slags arvegods bliver integreret i et ellers moderne hjem. Det giver personlighed og vækker for mig dejlige minder.

Men! Arvegods kan være en svær ting. Ofte er det ting man ikke selv ville have købt, men affektionsværdien gør man har lyst til at beholde det.
Fra min mormor arvede jeg bla. nogle Kgl. Porcelænsfigurer. Det ville jeg ALDRIG have købt selv, og jeg synes stadig ikke de er smukke. Men de minder mig om min mormor, og så er alt andet egentlig ligegyldigt.

På nednestående billeder har jeg vist, hvordan man kan integrere arvegods uden det kommer til at ligne et museum 🙂

Vi har også noget arvegods fra Thomas´side, men for Thomas betyder den slags ting ikke noget. Vi har bla. arvet en mængde krystalglas. Dem er jeg nu rigtig glad for, og vi bruger dem når vi har gæster.

Jeg tror ikke man skal være så bange for, at lave om på de ting man arver. F.eks. male gamle møbler. Ej, heller være bange for at bruge tingene, med fare for at de går i stykker. Jeg er sikker på, at dem man arver det fra, ville være glade for man bruger deres ting…istedet for tingene ender i kælderrummet eller endnu værre på lossepladsen.

print