Indret med spejle

Jeg har tidligere skrevet om min passion for spejle. Spejle i indretningen kan give rummet en ekstra, sjov og meget fin dimension.

Det spejl jeg er allermest vild med her hjemme, er dette spejl fra Tinytiny.dk. I mine øjne er det spejl virkelig, virkelig smukt. Det ekstra smukke ved det er formen, som ikke er helt rund som de fleste andre spejle. Jeg er faktisk så vild med det, at jeg netop har bestilt et ekstra til vores entre, som trænger til en lille opdatering.

Det smarte ved spejlet er, at man ikke behøver at hænge det op. Man kan stille det på en reol, og f.eks. stille et stearinlys samt andet “grams” (læs interiør) foran. Spejle forstørrer rummet, så et spejl kan næsten kun være for lille 🙂

Tinytiny.dk har totalt udsolgt af spejlene i begge størrelser. Jeg ved dog, at Gertrud har nogle 2. sorteringsspejle på lager. Der er virkelig tale om bitte små fejl.
Det store spejl på 100 cm koster 999 kr. Det lille spejl på 85 cm koster 699 kr. Spejlene kan kun hentes hjemme hos Gertrud (ejer af TinyTiny) på Amager, så man ved selvsyn kan tjekke hvilket spejl man vil have.
Spejlene er ikke på hjemmesiden, så er du interesseret i at købe et, skal du skrive direkte til Gertrud via hendes hjemmeside (Tinytiny.dk) eller via personlig besked på Instagram.

Trangen til at indrette med spejle har resulteret i, jeg har investeret i 4 nye spejle – udover de fine spejle fra TinyTiny. Spejle som jeg vel og mærke endnu ikke ved, hvor skal hænge – jeg MÅTTE bare eje dem 🙂 Det er dog 4 små spejle, og det er ikke dyre spejle.
Inden længe skal jeg igang med malerpenslen flere steder herhjemme på matriklen. Glæder mig helt vildt. Har allerede besluttet mig for farver, nu skal jeg bare lige have tiden til, at føre drømmene ud i livet….og få alle mine nyindkøbte spejle op og hænge.

print