stuen

For mig er det super vigtigt, at vores hjem er et sted, vi elsker at være og et sted, vi glæder os til at komme hjem til. Et sted hvor vi hygger os max og kan samle energi til at kaste os ud i verden med fornyet energi.
Jeg går meget op i boligindretning. Nøhj, hvor jeg bare bliver glad af at gå rundt og dimse herhjemme. Altså at gå rundt og flytte på alt det nips og de sager jeg har. Jeg elsker at lave stillebens. Jeg bytter rundt og tilfører nyt eller gammelt næsten hver uge. Hver måned, når mit Boligmagasin dumper ned i postkassen, er jeg på toppen, og jeg kan næsten ikke vente med at åbne det.
Selvom jeg går meget op i indretning, synes jeg bestemt, der er plads til børnene. Vi har f.eks. bevidst valgt Ikea sofaer, hvor alt betrækket kan tages af og vaskes. Vores puder er en sammenblanding af billige og nogle lidt dyrere, da jeg ved, at drengene laver sneglespor på dem fra september til Maj, hvor deres små næser løber konstant. Vi har 3 stuer, og den ene er fyldt med legetøj, og her har de et lille bord, hvor de kan sidde. Men vi lærer dem at rydde op og hver aften, inden vi daffer op på 1.salen, bliver der ryddet helt op i stuerne.