saml-ind-til-jul-kogler-tidsler-baand

Jeg elsker jul og læder mig allerede til det bliver december

Jeg elsker virkelig julen. Jeg glæder mig så meget, at jeg allerede nu er begyndt at samle ting og sager sammen til pynteriet. Jeg har samlet nogle kogler, nogle agern samt nogle tidsler. Jeg har også fundet noget fint bånd, som sad på mærket af noget tøj jeg købte. Så nu er jeg så småt gået i tænkeboksen, hvordan skal jeg pynte til jul. Jeg synes det er så uendelig hyggeligt. Jeg pynter op enten den 1. december, men er det 1. søndag i advent inden det bliver december, er det fantastisk og der er mulighed for at pynte op lidt før. Det er det i år. Jeg har allerede tjekket, at den 1. søndag i advent ligger d. 27. december. Juhuuu, er det ikke dejligt.
Så hvis du som jeg synes julen er knashyggelig, så er det ud og samle ind i naturen. Det er lige nu, alle de fine ting falder ned fra træerne. Jeg selv skal på udkig efter nogle lærkekogler. Dem er jeg helt vilde med, og sidste år fandt jeg en del lærkegrene på vej ned til vuggestuen, efter den storm der hærgede der.

print