foetex_enkel-vase_faa-blomster

Jeg elsker vaser lysestager og blomster….

….næsten lige så højt som jeg elsker min familie. Og dog, det passer alligevel ikke helt. At jeg har en kæmpe svaghed netop for vaser, lysestager og blomster vidner mængden af disse som findes i vores hjem dog om. Jeg har både dyre versioner og meget billige versioner, og jeg synes det er fantastisk at mixe det hele på kryds og tværs.

Min nye yndlings vase i øjeblikket er den på billedet. Den har kostet 25 kr. i Føtex og har den mest perfekte støvede grå-blå farve. Stjerne lysestagen er en jeg købte i Rema forleden, og så er der kubus stagen som jeg har i mange variationer og farver. Det er en helt klassisk og all time favorite lysestage.

Man behøver heller ikke en kæmpe dusk af blomster før det ser ud af noget. Nogle helt enkle blomster kan faktisk få det hele til at se meget eksklusivt ud. Det kan i realiteten være en ukrudtsplante, en gren eller nogle store blade. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

print