juledekoration_i-fad

Juledekoration på fad med ting fra skoven

Som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, var jeg i slutningen af november i skoven og finde en masse fine ting, der skulle bruges til julepyntningen.

Produktionen har været i fuld gang, og jeg har fået brugt alt det jeg samlede ind. Jeg er vild med juledekorationer, der primært består af naturens gaver. Denne dekoration består af:

Mos fra skoven
Lærkekogler fra skoven
Lange kogler fra skoven
Svampe fra skogen
Tørret hortensia fra min have
Et par enkelte julekugler fundet i gemmerne.
Glimmer på spray fra sidste jul. (Kan købes i de fleste supermarkeder)

Det eneste jeg har købt er lys, ler samt husløg. Fadet er et gammelt fad jeg havde i kælderen. Alle fade kan faktisk bruges, for det bliver jo fuldstændig dækket af ting og sager.

På billederne her nedenunder kan du se hvordan jeg har bygget dekorationen op.

juledekoration-i-fad_1

Først placeres en plasticpose på fadet, så leret er let at fjerne efter jul. Dernæst skærer man leret over med et stykke ståltråd. Jeg har bevist stillet lysene i lidt forskellig højde, så der skal være lidt mere ler i det ene stykke end i det andet.
Lysene presses godt ned i leret.

Her efter går man i gang med at dække bunden af fadet med mos. Når fadet er helt dækket, lægger man kogler kogler, tørrede blomster, julekugler på mosset. Husløgene gemmes lidt ned i mosset, så man ikke kan se jorden og til sidst sprayes lidt glimmer på.

Det er da enkelt 🙂 Og så er det knashyggeligt at man selv har samlet tingene ind i skoven.

God fornøjelse

juledekoration-i-fad_2

print