kalenderlys_adventslys_jul_oktober

Jeg glæder mig allerede til jul, selvom vi kun er i otober

Selvom der er i nogens øjne er længe til jul, så glæder jeg mig allerede. Forleden dag købte jeg disse fine adventslys samt kalenderlyset. (Både kalenderlys samt adventslys er fra Bröste Copenhagen). I min optik kan man aldrig gå for tidligt i gang med hygge forberedelserne. Som i måske læste i dette indlæg om jul, så er jeg også allerede begyndt at samle de ting i naturen, som jeg tænker, jeg vil bruge i mine juledekorationer. Jeg elsker seriøst alt den hygge, der er forbundet med at lave alle jule-tam-tam´et.
Thomas er ikke helt så fascineret af julen som jeg, så jeg forsøger at få ham overbevist i hele december måned. Jeg bager hans yndlings julekager, tænder stearinlys hele tiden, giver ham pakkekalender, pynter op og sørger for vi hygger os max i weekenden. Juletræet sætter vi op midt i december, og i år skal begge vores drenge have deres eget juletræ på deres værelser. Nøjagtig som min søster og jeg havde det. Frederik som er 3 år, går allerede og taler om hvad han ønsker sig til jul, og jeg har også taget ham i flere gange og gå og synge “på loftet siddder nissen”. Mors dreng siger jeg bare 🙂

Jeg er ikke til nisser og ikke ret glad for rød, så nogle vil mene min jul er lidt moderne. Men hold op hvor jeg elsker den årstid.

saml-ind-til-jul-kogler-tidsler-baand

print