bagegrej_kitchen-aid_krymmel_bageform

Gå aldrig ned på kagekrymmel

Jeg har i mange år elsket at bage, og i mange år samlet alverdens bageforme, kageruller og alverdens andet bagegrej. Der er dog nogle enkelte ting, jeg bruger igen og igen.

Min lyserøde Kitchen Aid f.eks. Jeg købte den, før jeg mødte Thomas. Ellers havde han nok sat en fod i døren pga. farven. Jeg elsker den – alene kun pga. farven. Ej, det passer ikke helt, for den er uundværlig når jeg bager boller og brød.
Når jeg bager kager og den slags, bruger jeg dog oftest en håndholdt røremaskine.

Kagekrymmel i stride strømme er også et must i mit køkken. Er jeg ude og handle og kommer forbi hylden med krymmel og sager, skal jeg altid lige se, om der er noget, jeg bare må eje. Også når vi er udenlands, tjekker jeg altid lige deres krymmel ud. Enhver helt enkel kage kan blive hyggelig med lidt krymmel på. Mine drenge er også helt vilde med mit udvalg. De er endnu så små, at det med, at det meste er lyserødt ikke har nogen betydning.

Efterhånden har jeg også fået en del silikone forme. Dem anvender jeg dog mest til muffins.

En sidste helt uundværlig ting der er kommet til er bagespray. Hold nu op hvor er det bare 100 gange lettere, end at stå og fedte med pensel og smeltet smør. Så har du ikke en bagespray, så skynd dig at købe en.

print