Jeg er vild med keramik

Keramik er ikke noget jeg tidligere har haft særlig meget af. Det er en af de ting, som er vokset på mig, og som jeg er blevet helt vild med.

Jeg er specielt vild med hvid og grå keramik. Jeg synes det ser smukt ud at stille den rå keramik op ad glasvaser og ting med helt andre overflader.

Via Instagram er jeg blevet bekendt med den fineste lille butik der hedder TinyTiny. Webshoppen drives af en pige som hedder Gertrud. Hun brænder for godt design og står selv bag designet og produktionen af alle de fine ting, hun køber hjem. Hun producerer kun en varer 1 gang – og i begrænset antal. Hendes varer er af høj kvalitet men til en overkommelig pris, da hun har skåret alle fordyrende mellemled over. Hendes varer kan kun købes på hendes webshop og findes ikke i butikkerne, da hun mener det er endnu et fordyrende led.

Jeg synes hendes forretningskoncept er fantastisk og meget inspirerende.

Forleden så jeg på Instagram at hun også får noget keramik hjem. Hun viste de fineste lågkrukker og vaser – og påskeæg. Jeg har netop bestilt et rigtig fint påskeæg, som jeg glæder mig til at nyde helt frem til påske. Nedenstående 2 billeder er nogle, jeg har lånt fra TinyTiny.
De 2 nederste billeder er herhjemmefra med mine personlige ting, og altså ikke noget som kan købes hos TinyTiny.dk

Hvis du skulle blive interesseret i noget keramik fra TinyTiny, kan du skrive til Gertrud og blive skrevet op, da en del allerede er udsolgt på hendes hjemmeside. Der kommer nye forsendelser om ca. 4-5 uger.

Hos TinyTiny kan du, udover keramik, i øjeblikket bla. købe lækre lyskæder, gulv vaser, fåreskind, uldtæpper, duftlys, keramik og snart kommer der også spejle. Gertrud er vildt god til at spotte en trend, få den produceret og sælge til en god pris.

Bemærk det her indlæg er ikke sponsoreret. Det er skrevet fordi jeg er imponeret over den lille butik, og synes det er vildt sejt nogle kaster sig ud i at lave sådan en virksomhed.

print