a-simple-mess_by-lassen_lyngby_blyinfattede-ruder

Jeg er vild med lågkrukker af alle slags

Jeg har svaghed for mange ting – en af dem er lågkrukker. Vi har virkelig mange af dem i alle former og farver. Jeg bruger dem til alt muligt. Nogle gemmer på nøgler, nogle på læbestifter, andre på tændstikker eller lommeletter til drengenes små næser. De kan også bruges til at gemme rod væk i, hvis altså de er store nok.
Jeg stiller dem alle steder, også på badeværelserne hvor jeg har adskillige stående. Min nyeste til samlingen er fra A Simple Mess. Det er den nude farvede til venstre i billedet. Mærket “A Simple Mess” er et nyt interiør mærke, der laver rigtig fine ting til en fornuftig pris. Den sorte er en fra H & M Home, og de hvide er fra Lyngby Porcelæn. Bemærk at alle mine indlæg er ikke sponsorerede og står helt for min egen regning.

I baggrunden kan man se de fine blyindfattede vinduer, vi har i den ene side af vores stue. Vi er så heldige at have 3 stuer en suite. Denne her stue er den vi bruger mest til hygge. Så har vi en spisestue, eller køkkenalrum som det hedder i dag, og så har vi en tredje stue hvor vi har et skrivebord og alt drengenes legetøj stående.

Der var flere blyindfattede vinduer rundt omkring, da vi overtog vores hus. Dette samt et rundt et i vores vindfang, er de eneste som overlevede restaureringen af huset. Dette her har så fine farver, og har været tone-angivende for indretningen i stuerne. Heldigt en del af de blyindfattede glas er lyserøde – ellers var det nok blevet pillet ned 🙂

print