legetoej-i-stuen

Legetøj i stuen

Selvom vi går op i boligindretning, er der også plads til vores børn. Det ser måske ikke sådan ud, på de billeder jeg poster, men vores valg af møbler osv. er 100% tilpasset vi har små børn. Vores sofaer er nogen hvor alt betrækket kan tages af. Alle puder er af en kvalitet så de kan vaskes ofte. Vores spisebord er megapraktisk og man behøver ikke voksdug eller dækkeservietter.

Vi har rigtig mange ting stående rundt omkring, men i skrivende stund har drengene ikke ødelagt noget endnu. Vi går op i de ikke piller ved vores ting på hylder osv, men det synes jeg nu er helt naturligt. Ellers kan man jo ikke tage dem med nogen steder uden at skulle sidde konstant på nåle.

drengene-legebord_plads-til-boern

Der er egentlig ikke grænser for, hvor meget de må rode. De skal bare kun hive 1 ting frem ad gangen, og de skal rydde op efter sig. Det sidste er med min hjælp, for ellers tager det 14 dage 🙂 Jeg har fundet ud af, hvis legetøjet er ryddet op i “kategorier”, sådan at forstå at klodersene ligger for sig, bilerne for sig, dyrene for sig, puslespil for sig, bamser for sig osv. osv, så leger de bedre med tingene. Derfor har vi købt nogle stribede kurve fra House Doctor, som vi ligger tingene ned i.
Ofte gemmer vi noget legetøj ned i vores kælder, så der ikke står alt for meget fremme. Drengene elsker at komme med ned i kælderen og hente “gammelt” legetøj med op, som de ikke har leget med i noget tid. Det er næsten, som når de har fået noget nyt. Det er da smart ikke 🙂

legetoej_house-doctor

print