Skærmbillede 2017-04-12 kl. 22.34.31
Skærmbillede 2017-04-12 kl. 20.24.46
Skærmbillede 2017-04-12 kl. 20.27.07
Skærmbillede 2017-04-12 kl. 20.26.20
Skærmbillede 2017-04-12 kl. 20.25.46
Skærmbillede 2017-04-12 kl. 22.35.00

LIVINK – bæredygtigt dansk design med hjerte…

Her kommer et indlæg om et interessant og hjertevarmt firma – LIVINK.DK. LIVINK er en webshop, der sælger interiør – produceret og designet af dem selv. For nyligt har de udvidet sortimentet, så man nu også kan købe interiør fra andre producenter end dem selv.

Bag dette firma står nogle gæve, og ikke mindst dygtige piger, der formår at køre en forretning i rivende udvikling – alt i mens de begge slås med sygdom. Meget imponerende.

Jeg fik kendskab til LIVINK via Instagram. Eller faktisk var det i første omgang Pernille (alias “Kreapernille” på IG), den ene halvdel af LIVINK, som fangede min interesse. Pernille bor i det fineste “lyserøde” hus. Eller selve huset er ikke lyserødt – men det er indretningen til gengæld. Dem som kender mig ved, at lyserød er en af de farver, jeg bare ikke kan stå for. Den drager mig, selv om vi ikke har så meget lyserødt i vores hus…i øjeblikket – for det kan snildt ændre sig 🙂
Pernilles indretningsstil er meget forskellig fra min, men jeg synes hun er meget modig med sin indretning, og enormt inspirerende at følge. Bag denne Instagram profil og dette firma, gemmer sig en beundringsværdig historie, om 2 piger der har en del at slås med i det daglige.

Pernille Riis og Tanya Louise Wija Nielsen er fra Holstebro, og er pigerne bag LIVINK. Tanya lider af leddegigt, og kæmper med følgerne efter et traumatisk trafikuheld, som har givet hende piskesmæld og PTSD.
Pernille er opereret for diskusprolapser og lider af slidgigt.

Det at starte LIVINK og efterfølgende at få firmaet op og køre, har hjulpet dem begge gennem deres sygdomsforløb.

Via deres fælles indsats i LIVINK, har de fået troen på dem selv tilbage, og de har fået selvtillid nok til at kæmpe, på trods af de daglige udfordringer de stadig har med deres helbred.

Jeg har været så heldig, at få lov til at stille Pernille nogle spørgsmål – interviewet med hende kommer her neden under.

Hvordan fik I ideen til LIVINK?
Ideen kom egentlig af, at vi begge er meget bolig interesseret – eller nørder indenfor interior 🙂 Derudover syntes vi, der manglede et sted, hvor man kunne forene gode hjerter med kreative tanker.
Alt dette ville vi gerne forene med at kunne hjælpe andre, ligesom vi havde hjulpet os selv igennem vores sygdom. Og stadig hjælper os selv. Vi blev derfor uddannet mentorer ved Holstebro Kommune. Dvs. at vi er godkendt til at hjælpe andre, der også er ramt af sygdom, tilbage på arbejdsmarkedet igen! Da LIVINK var 1 år gammel, kunne vi kalde os virksomhedscenter for Holstebro Kommune, og vi har plads til 2 i arbejdsprøvning – ressourceforløb ol.

Hvilke tanker havde I gjort Jer inden I startede op, ifht. det at være selvstændig og have en familie?
Vi havde længe snakket alt igennem. I og med at vi i opstarten begge var syge, er det klart, at det var en lidt større udfordring end som så.
På daværende tidspunkt havde Tanya ingen kæreste, og hun har heller ikke nogen børn, så det var egentlig kun mig, Pernille, som havde mand og børn. Tanya har altid hjulpet meget i min familie, med blandt andet børnene og de huslige ting. Sådan var det meget i starten, da vi startede op – vi hjalp hinanden, også derhjemme!

Markedsfører I jer primært via IG/sociale medier – og var det den vej I i starten byggede en kundeskare op?
Ja. Vi lagde ud med de sociale medier, fordi det er en kæmpe verden som egentlig ikke koster penge, sådan umiddelbart!
Vi brugte selvfølgelig meget min IG profil (KreaPernille) og blog og gør det stadig. Men, vi har også dygtige ambassadøre, som repræsenterer LIVINK i eget hjem på de sociale medier. Vi var nok de første som egentlig startede op med den slags “ambassadører”. Nu gør mange det og derfor arbejder vi altid frem mod nye tiltag, for at skille os ud på de sociale medier. Vi samarbejder også med rigtig mange kendte ansigter. Generelt er pressen meget interesseret i os, fordi vi har en lidt anden historie end de fleste.

Kan man få dagligdagen til fungere, for man lægger vel mange timer i det?
Det kan man bestemt, hvis man vil det nok 🙂 Men det er vigtigt at huske at tage et par pusterum, når man har allermest travlt.
Det er hårdt at være selvstændig, men det har også utrolig mange fordele. Både i forhold til familieliv og i forhold til struktur og planlægning.
Tanya og jeg er meget bevidste om, hvor meget vi kan holde til, og vi har med årene lært vores begrænsninger pga. sygdom så godt at kende, at vi bedre kan sige fra og tage det omtalte pusterum i tide.

Hvad er det som driver jer?
Mennesker! At kunne gøre en forskel for dem vi har ansat i LIVINK via vores mentor-arbejde.
Og så det at se hvor godt og positivt kunderne responderer på vores designs. Det driver os, at vores kunder anerkender vores hårde arbejde, når vi feks. skaber en ny kollektion.
Det er IKKE pengene som driver os, dem skal vi stadig – og det skal vi sikkert altid – knokle mange timer for at skrabe ind. Det er dyrt at designe og producerer ens egne designs, og det er en kunst at få det til at gå op 🙂

Har I tænkt på hvad I gerne vil bygge det videre til?
Vi har mange drømme. Den største drøm er at bevare os selv, og Livinks gode karma og omdømme. Skabe endnu flere arbejdspladser til sårbare mennesker, og skabe endnu flere skønne designs som kunderne vil have hjem i stuerne. At kunne leve af det vi brænder for, er i sidste ende det vi gerne vil bevare.

Siden Livink blev grundlagt i februar 2014, har Livink spredt sig til utallige stuer, butikker og lande og skabt varme, kant og charme, hvor end deres designs hænger.

Tusind tak til Pernille fra LIVINK fordi hun havde lyst til at fortælle sin historie. Det her indlæg er IKKE sponsoreret, men skrevet fordi det er en interessant historie – med hjerte….og det er jo lige mig!

print