Lyserød er en af FARVERNE i 2017 inden for boligindretning

Jeg elsker lyserød – og har altid gjort det. Måske det er derfor, de højere magter har beriget mig med verdens dejligste 2 små drenge. Havde jeg fået piger var det gået helt over gevind. Før jeg fik børn sagde jeg altid, at fik jeg drenge, blev de tvunget til at gå i lyserødt. Den ide er jeg dog fraveget efter de to små direktører kom til verden.

Jeg har længe haft lyserøde “tendenser” på matriklen. Nu er det så oven i købet total hipt.
Min lyserøde Kitchen Aid røremaskine er nu pludselig helt moderne. Den købte jeg for ca. 10 år siden, ene og alene pga. farven.

I stuerne har jeg også sneget lidt lyserødt ind. I den ene af vores stuer har vi beholdt nogle blyindfattede ruder, da jeg synes de var så fine. Der indgår farven lyserød – meget heldigt 🙂 Jeg har dog ikke, tænkt mig, at købe lyserøde lænestole og lyserød sofa som det ellers er meget oppe i tiden. Men lidt lyserødt interiør er rigtig fint. Lyserød er faktisk en farve som passer til rigtig mange andre farver. Er man bange for det bliver for tøset, kan man kan jo bare nøjes med et par rosa blomster hist og pist.

print