puder

Puder, puder, puder – man kan aldrig få for mange

Inden jeg skrev dette indlæg, talte jeg, hvor mange puder vi egentlig har. Her i vores 3 stuer har vi 24. Og det er ikke én for meget. Jeg elsker puder, og synes det er en fantastisk måde at tilføje lidt forandringer. Derfor har vi også valgt vores sofaer i en lys grå farve, da det er en farve der passer til næsten alt. Jeg går meget op i, at købe puder i samme toner. Og jeg skifter ofte 🙂
I den stue hvor vores sofaer står har vi beholdt, et gammelt blyindfattet vindue der simpelthen er så fint. Det er i lyse pastelfarver, hvilket lige er noget for mig, og så er der lyserøde toner i. Det kunne ikke være finere 🙂 Derfor har jeg forsøgt, at finde puder der passer ind i de nuancer.

Da Philip og Frederik er kronisk forkølede fra september til maj, og jeg konstant kan finde sneglespor fra deres små næser, vil jeg ikke bruge en masse penge på puder. Det skal være pudebetræk der kan tåle at blive vasket. Jeg køber pudebetræk i H & M Home, hos House Doctor, Madam Stoltz samt hos Bröste Copenhagen. Faktisk kan man efterhånden få rigtig mange fine sager i H & M home – hvis man kigger sig godt for.

print