Mix og match – og gør din indretning personlig.

Ens indretning kan let gøres mere personlig, hvis man sørger for at mixe og matcher overflader, stofkvaliteter samt nyt og gammelt i ens hjem.

Steder hvor det er let at mixe og matche er f.eks. på puderne i sofaen, på de potter og krukker man har stående, på de viskestykker man bruger, eller ved at blande gamle arvestykker med nye moderne ting.

Hvis man som jeg ikke er så glad for stærke farver, er det også en måde at variere udtrykket på. For i min optik bliver det f.eks. hurtigt lidt kedeligt, at have 3 ens velourpuder stående ved siden af hinanden i matchende farver. Det bliver så meget mere personligt og inspirerende, hvis man f.eks.blander velour, strik og hør. Har puderne også forskellige størrelser, er det jo lige før jeg får tårer i øjenene 🙂 🙂

Jeg kan også rigtig godt lide at stille ting med forskellige overflader ved siden af hinanden. Således at man ikke har 3 ens urtepotter eller vaser stående, men finder nogle forskellige som passer sammen i farverne, men som er forskellige i overfladens struktur.

Her nedenfor har jeg vist eksempler på det herfra vores hjem.

 

Indlægget er IKKE sponsoreret.

Billedet nedenfor: Lågkrukken er fra Jotex, marmorbakken er fra Bahne og vasen er fra Kristina Dam Studio
                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Øverste pude er fra TellMeMore, velourpuden er fra Broste Cph, de to gulvhynder er fra Ellos.

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Alle viskestykker er fra Humdakin

                     

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Lysestagen er fra Menu, Buddha figuren er et arvestykke fra min mormor

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: De to store krukker er fra Muubs og den blanke er fra Bloomingville

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Brændespanden er et arvestykke fra min mormor, kurven er fra Jysk og krukken er købt hos en lokal blomsterbutik.

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Tæppet til venstre er fra Ib Laursen, det næste tæppe er fra Hay, gulvpuden er fra Noeola,  gulvhynden samt gulvtæppet er fra Ellos. 

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Puden øverst til venstre, og de to puder forrest til højre er fra TellMeMore, den nistrede bagest til højre er fra Housedoctor, og puden forrest til venstre er fra Madam Stoltz

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet nedenfor: Tæppet øverst er fra North By North, derefter er det fra Hay, TellMeMore, HM Home og til sidst Ib Laursen

print