Lækre cocktails

Jeg er fuldstændig tosset med cocktails – og har drukket rigtig mange igennem årene 🙂 De sidste par år er det dog ikke blevet til så mange, da vi jo har fået 2 små drenge med 16 måneders mellemrum. Selvom de er 2 og 3 år nu, så vågner de altså stadig mellem kl. 5 og 5.30 om morgenen, så det der med at feste vildt og voldsomt må vente lidt endnu.

Men, da jeg fik chancen for at promovere disse to flasker for Cocktail Studio, sagde jeg straks ja!

Cocktail Studio er et koncept til alle der elsker cocktails – thats me 🙂 De bedste cocktailbarer og bartendere i Danmark er gået sammen om Cocktail Studio for at sprede cocktailkulturen ud til alle elskere af cocktails i form af videoer, opskrifter og gode tips. Som man kan se på deres facebookside vægtes æstetik og kvalitet højt for indholdet. Cocktail Studio udspinger af den voksende cocktailtendens i Danmark, hvor flere og flere vil have kvalitet, når de drikker cocktails, og de gerne betaler lidt ekstra for det, når de drikker cocktails i byen eller hjemme.

Så her til aften har Thomas og jeg hygget og prøvesmagt dem begge. Det er blevet til 3 forskellige cocktails. Den første opskrift kommer her – det er en klassisk mojito!

Vores Mojito´s bestod af følgende ingredienser:

Knust is
5 limeskiver pr. drink
3 tsk. rørsukker pr. drink
15 mynteblade pr. drink
5 cl. Havana Club pr. drink
Danskvand efter behov

Først lagde jeg 5 limeskiver i bunden af glassene. Forsigtigt maste jeg dem lidt med en ske. Herefter kom jeg rørsukker, knust is samt mynte i glasset og maste det lidt igen. Herefter tilsatte jeg Havana Club rom, danskvand og lidt mere is – og så skal der røres rigtig godt.

Mums mums mums….:-) Hertil serverede jeg lidt saltede mandler, som jeg havde lavet tidligere i dag. Opskriften herpå finder du her.

print