Mormors gyngestol

Som jeg har skrevet før, mistede jeg verdens dejligste mormor i oktober. Savner hende dagligt, og er vildt glad for jeg bla. kan mindes hende ved, at have nogle af hendes sager stående hos os.

Her er hendes gamle gyngestol. Den er blevet malet sort og står nu i vores soveværelse med et lille fåreskind på. Den blomstrede hynde der ligger på gyngestolen, er en min mormor har syet – så den bliver aldrig skiftet ud. Men jeg synes det pyntede at få et lille fåreskind på den. Det har jeg købt hos Waspsliving.dk

Her i soveværelset har jeg forøvrigt igen malet en væg. Den er blevet malet i en sart, sart rosa farve. Den er så sart at man næsten ikke kan se farven her på billedet. Der er snart ikke nogle rum her på matriklen, som er helt hvide længere.

…Og så er lyserød jo “IT”-farven i boligindretningen i år – og det er lige i min ånd. Som jeg har sagt før, tror jeg, det fra de højere magters side er helt bevidst, jeg ikke er har fået piger – men drenge…for ellers ville det stikke helt af med alle de lyserøde sager herhjemme.

print