mormors-kommode

Min mormors kommode bruges hver dag

Jeg har verdens dejligste mormor. Min mormor er 97 år, og korttidshukommelsen har de sidste par år set bedre dage, hvorfor hun for snart 2 år siden kom på plejehjem. Men hendes humør er altid højt, og hun underholder hele plejehjemmet. Forleden da jeg besøgte hende, var hun på visit hos naboen Bjarne som heller ikke husker så godt. Og da den mørke, flotte rengøringsmand kom hen og gav min mormor en krammer, kvidrede hun og holdt ham om kinderne, som var hun en 16-årig pige på “rov” efter mænd. Hun har altid været en meget stor del af mit liv, og hun er et kæmpe forbillede – stadig!
Da hun for nogle år siden solgte sit sommerhus, og da hun kom på plejehjem, var der en del møbler og sager, som hun ikke kunne have med sig. Derfor har vi en del af hendes gamle møbler og dimser stående. Det er måske ikke lige den stil, jeg ville have købt selv, men de minder mig om min højt elskede mormor, og netop derfor skal de have en plads her.

Denne høje kommode som jeg har fra min mormor, og som hun har fra sin mor, har jeg stillet nogle forskellige sager på. Det er jo så moderne med stillebens, og det er super for en som jeg, der elsker ting og sager…og en masse dimser og grams alt efter hvem man spørger 🙂

print