Ny lampe til entreen

Lamper er noget af det sværeste at købe. Vi har længe trængt til en ny lampe i vores entre. Men jeg har simpelthen ikke kunne finde, lige den jeg ville have.
Jeg er meget visuel, og kan sagtens se for mig, hvordan en lampe vil se ud, hvis den kom op og hænge hos os. Det er nok en fordel, for ellers ville jeg have købt forkert rigtig mange gange. Der findes nemlig så utrolig mange smukke lamper, der bare ikke passer ind i det større billede når de kommer op og hænge.

I går fandt jeg så denne lampe på Ellos. Er den ikke bare super flot! Glæder mig helt vildt til den bliver leveret med posten. Glæder mig næsten lige så meget som lille Frederik, der hver dag spørger om posten har været her, da vi har bestilt et Spiderman kostume til ham, der er på vej hertil med posten.

Når lampen er kommet, og Thomas har hængt den op, skal jeg nok vise billeder af den.

print