Ny reol

Jeg går virkelig meget op i indretning. Bruger, ifølge Thomas, alt for meget tid på at følge med i hvad der rør sig på indretningsfronten. Jeg læser boligblade og følger forskellige boligbloggere. Det sted jeg dog får aller mest inspiration er på Instagram. Ej, hvor er der mange virkelig dygtige indretnings-piger og -drenge derinde.
Jeg kan også bruge mange timer på at google boliginteriør. Åh hvor jeg elsker det 🙂

Når jeg køber interiør, køber jeg det primært på nettet. Jeg har ikke nogen fortrukne steder, jeg handler. Jeg køber der, hvor jeg finder netop den ting, jeg søger.

Det vigtige ved indretning er ikke, at kopiere noget man synes ser flot ud. Vigtigere er det at finde sin egen stil, i de trends og boligtendenser der rør sig. Fordi man har huset fyldt med dyre designmøbler, behøver man nødvendigvis ikke have god stil. Det vigtige er, at tilføre hjemmet nogle ting så man kan se det er DIG som bor der.

Jeg elsker at lave om i vores hus. Jeg er ikke den som flytter rundt på sofaerne hver anden uge. Men jeg elsker at flytte rundt på små ting, og tilføje nye små møbler hist og pist.

I vores sofastue manglede jeg noget plads til at sætte dims på. Jeg har jo en kæmpe svaghed for dimserier. Altså det andre kalder nips. Jeg flytter rundt på det konstant.

Jeg faldt for denne reol. I øjeblikket er helt enkle reoler og hylder oppe i tiden. Møbler der ikke “larmer” for meget, og hvor man kan stille alt ens fine interiør til skue. Sådan er den her reol. Og så er den fra Ikea til 399 kr. Det krævede ikke megen betænkning da jeg så den 🙂 Jeg kan godt lide, at den er helt enkel, når nu den skal stå lige op ad vores vindue med blyindfattede ruder. 2 vidt forskellige stilarter som alligevel passer sammen.

Når julen er slut glæder jeg mig til rigtig at style den. Jeg skal nok uploade billeder heraf senere.

print