Ny yndlingsblomsterbutik

Jer der følger med her på min blog ved, at jeg er helt tosset med blomster. Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg kom ind i den nye blomsterbutik, der er åbnet ikke langt fra hvor vi bor.

Butikken hedder Holberg Blomster og ligger på Sallingvej i Vanløse. Nøhj, hvor har hun bare mange smukke blomster. Jeg er vild med en blomsterbutik med ikke bare de klassiske blomster som roser, nelliker, liljer, tulipaner osv. Der må gerne være noget lidt vildt, så man kan få en buket, der ligner noget man lige har plukket i grøftekanten. Noget som ikke er for arrangeret. Udvalget er stort og jeg synes det er fantastisk, at jeg kan vælge lidt forskellige blomster, så jeg selv kan kreere en buket – i stedet for at købe et bundt med ens blomster.

Udover virkelig mange utrolig fine afskårne blomster, har hun også en masse lækre grønne planter samt blomster til haven. Jeg har selvfølgelig allerede fortalt Thomas, om denne fantastiske butik….hvis han en dag skulle finde på at tage en dusk med hjem til mig. Hvilket han faktisk er ret sød til at gøre 🙂

Buketten her er en jeg købte til den boligreportage der skulle laves herhjemme i går. Jeg håndplukkede blomsterne og satte dem selv sammen. Der var så mange at vælge imellem at jeg næsten ikke kunne vælge.

Skønt at der er kommet en blomsterbutik med kant – og så 5 min. fra hvor vi bor! Det er jo konge …men også lidt farligt 🙂

Indlægget er IKKE sponsoreret

print