Nye ideer og nyt skrivebord

Jeg har altid 100 ideer til indlæg på bloggen. Det er desværre langt fra altid, jeg får dem fulgt til dørs. Men jeg har en lille bog, hvor jeg troligt skriver alle ideerne ned. I takt med tiden er der, får jeg taget billeder, redigeret dem og til sidst skrevet indlæg. Det tager faktisk en del tid – men det er skum-hyggeligt 🙂

Her er et billede af mit nye skrivebord. Tidligere havde vi et kæmpe stort, gammelt et som havde været Thomas´morfars. Historien om, at Thomas og jeg skulle sidde og arbejde ved morfaderens gamle skrivebord, var fin – men fungerede ikke i praksis. Vi sad simpelthen for dårligt. Derfor har jeg købt dette fine og meget enkle lille skrivebord i Ikea. Jeg synes det er så fint i designet, helt enkelt og alligevel super praktisk. Og bemærk – det er ikke hvidt som alt andet men i træ. Er faktisk blevet rigtig glad for det, og synes det passer fint ind i vores øvrige indretning.

Så det er altså her jeg sidder og får alle mine ideer og ikke mindst fører dem ud i livet 🙂

print