kontorartikler-kontor-soestrene-grene

Flere lyserøde kontorartikler

Jeg er jo vild med rosa eller lyserød, som man kaldte det i gamle dage. Det er nok derfor, de højere magter har besluttet, jeg skulle begaves med sønner og ikke døtre. Havde jeg fået døtre, var bægeret helt sikket tippet, og vores hjem ville have lignet en stor lyserød flødeskumskage. Så er der jo nok en mening med alt ting 🙂

Jeg har her for nyligt, fået indrettet et kontor i vores kælder. Vores kælder er 105 m3 og pt. ikke egnet til beboelse. Det er det eneste, som vi ikke har fået sat i stand indvendigt. Når drengene bliver lidt større, er vores plan, at der skal laves slyngelstue og bordtennisbord dernede. Men indtil videre fungerer det fint, som den er. Jeg har derfor fint, kunne indrette et lille kontor i et af de 7 rum, vi har dernede. Det er faktisk blevet helt hyggeligt, hvis jeg selv skal sige det. Til mit nye lille kontor manglede jeg selvfølgelig nogle kontorartikler. At man så i Søstrene Grene pt. kan købe en masse fine sager pga. skolestart, var jo bare super heldigt for mig.
Jeg tænker, de små notesbøger skal bruges til at skrive opskrifter i. At de fine ruller tape skal bruges til fødselsdags- og juleindpakninger. At de små mapper skal bruges til ideer til min blog. At de fine klistermærker skal bruges til gavemærker, og af mine børn som er vild med at sætte dem på papir. At æsken skal gemme på blyanter og andre sager. At malingen skal bruges til et lille maleri, når det lige kommer over mig. Og så vil jeg ellers bare nyde, at det hele ligger og ser så fint ud på mit bord, indtil jeg tager det i brug.

print