Nyt bed

I kan da godt se at der trænger til, at der skal ske noget i denne del af haven ikke? 🙂
Som altid har jeg planer, og denne gang er det endnu et nyt bed, jeg vil have lavet. Thomas er heldigvis gået med på ideen, og vi er blevet enige om, at det skal løbe ca. 1 meter fra hækken og gå mellem de 2 gamle æbletræer. Det skal være et bed både med frugtbuske, roser og stauder. Jeg kan rigtig godt lide at mixe det hele, så det ser lidt vildt ud. Jeg er ikke god til, at det ser for planlagt og friseret ud – og jeg hader bar jord.

Jeg har for noget tid siden bestilt nye stauder. De kommer inden for de næste par uger. Hvis du vil se hvilke der skal i bedet, skal du klikke her.

Lige nu er der kun et par små bede – det er dem der skal slåes sammen til et stort nyt bed.

Nu vi er i gang, laver vi også et bed oppe ved trappen til vores terrasse. Vi starter med et bed på den ene side af trappen, men min plan er, at vi på sigt også skal have et på den anden side 🙂

print